Machiajul semnat Alexa Lixa | Make-up Oradea | Machiaj Oradea

Machiajul semnat Alexa Lixa este adresat persoanelor care isi doresc sa-si evidentieze frumusetea intr-un mod unic si deosebit.

Machiaj Oradea semnat Alexa Lixa

Machiaj Oradea | semnat Alexa Lixa

Machiajul semnat Alexa Lixa este o calatorie in lumea sentimentelor profunde, a starii de spirit, in regasirea de sine, in castigarea increderii in sine.

Fiecare femeie este speciala datorita sufletului conturat de catre trasaturile fizice. Fiind atat de unice, modul in care acestea isi pun in evidenta trasaturile bineinteles ca nu poate fi facut decat intr-un stil unic si personalizat.

Asadar din aceste detalii s-a nascut modalitatea de a realiza machiaje unice si personalizate semnate Alexa Lixa.

Machiaj Oradea semnat Alexa Lixa

Serviciile pentru machiaj

In aceasta primavara serviciile pentru machiaj semnate Alexa Lixa incetasera sa mai existe in Oradea datorita planurilor de viitor.

In urma solicitarilor facute de catre sufletele frumoase cu care am colaborat de-al lungul anilor, decizia de a relua serviciile pentru machiaj a devenit un fapt real.

Aceste servicii de machiaj se vor desfasura diferit fata de trecut.

Colaborarile se vor face pe un termen scurt, iar numarul acestora va fi unul super limitat.

Locatia va fi una noua , intr-un Make-up Studio intim, iar acompanierea nu va fi posibila.

Machiajele semnate Alexa Lixa

Machiajele semnate Alexa Lixa vor porni de la aceeasi baza care include:

Realizarea unui tratament facial special pentru a pregati tenul inaintea realizarii machiajului cu produse din Game High End, in functie de fiecare tip de ten si de nevoile acestuia.

Aplicarea genelor false din par natural care fac parte din mai multe categorii, care pot fi alese in functie de preferinte:

Gene false de tip banda / buchetele cu firul de par realizate din par natural

Gene false de tip banda din par de nurca / matase ( aceasta categorie se aplica exclusiv machiajului pentru mireasa)

Machiajele se vor realiza persoanelor care isi doresc sa aiba parte de niste machiaje mai speciale, pentru anumite evenimente importante.

Toate machiajele semnate Alexa Lixa fac parte dintr-o alta categorie de machiaje, realizate cu produse exclusiviste, asadar daca va doriti machiaje basic, clasice etc.., aceste servicii nu sunt potrivite pentru dumneavoastra.

Pentru a intelege mai bine cum se desfasoara fiecare machiaj :

Machiajul de mireasa este unul dintre detaliile cele mai importante care contribuie la imaginea finala a miresei.

Stilul pe care fiecare mireasa il poate aborda este in functie de personalitatea fiecareia, iar pentru a avea o armonie a bunului gust si al rafinamentului, acest stil al intregului look al miresei se va regasi in toata imaginea evenimentului, asadar fiecare detaliu din organizarea evenimentului va face un intreg cu stilul de abordare al imaginii miresei.

Machiajul pentru eveniment ( de zi) semnat Alexa Lixa

Este un machiaj realizat pe texturi waterproof, foarte rezistent și cu un finish natural. Indiferent de stilul de machiaj(zi/seara) timpul de executie este acelasi aproximativ (1h30minute), iar modalitatea in care acesta este realizat este asemanator.

Machiajul de seara din Make-up Studio-ul Alexa Lixa din Oradea are la baza acelasi principiu : foarte usor de purtat, un machiaj demn de covorul rosu, doar ca evenimentul din timpul serii ne va permite sa-l ducem mai departe, creand un contur mai accentuat si mai glamourous.

Machiajul Foto

Este realizat in texturi puternice , foarte bine pigmentate pentru a putea scoate in evidenta trasaturile principale .

Include gene false din par natural și face-contouring , iar produsele folosite cat si timpul de executie sunt cu totul diferite fata de celelalte machiaje .

Tehnica folosita va fi realizata  pe baza de texturi cremoase sau a acuarelei .

Pentru a afla costurile serviciilor pentru machiaj accesati :

La categoriile:

Pentru alte informatii:

Din dragoste pentru arta si frumosul sufletului,

Alexa Lixa.

Machiaj Oradea 2021