Epilare definitiva in Oradea cu aparatul Adena ipl de la Gossip Studio

Epilarea definitiva de la Gossip Studio din Oradea este solutia perfecta impotriva firelor de par nedorite si totodata tratamentul ideal impotriva foliculitei.

Epilare definitiva Oradea | Gossip Studio

Ce inseamna epilarea definitiva IPL?
Epilarea definitiva prin IPL si epilarea prin laser folosesc un principiu similar care se bazeaza pe proprietatea melaninei (pigmentul firului de par) de a absorbi lumina, avand ca rezultat distrugerea foliculului pilos de la radacina. Spre deosebire de laser, tehnica IPL foloseste o serie de filtre speciale, prin care se selecteaza anumite lungimi de unda ale spectrului luminos, care actioneaza tintit asupra firului de par, neafectand alte zone din jur. Lumina pulsata policromatica, denumita si lampa flash sau IPL, este lumina alba cu spectru larg, filtrata de orice UV: UVA (imbatranirea tenului), UVB (risc de cancer), UVC (arsuri tegumentare).

Principiul de functionare
Lumina produsa de lampa flash este absorbita de melanina din pata pigmentara sau firul de par si produce coagularea melaninei sau, respectiv in cazul parului, este condusa catre baza, catre papilla. Aceasta se incalzeste si se produce coagularea tesuturilor germinale (papilla si vasele de sange), ducand la eliminarea definitiva in proportie de 100% a parului aflat in faza anagena. Parul aflat in alte faze isi continua cresterea si va fi eliminat in sesiunile urmatoare, la 6-8 saptamani, cand va fi prins si el in faza anagena.
Echipamentul IPL Adena EFBeaute permite individualizarea tratamentului in functie de fototip dar si de culoarea firului de par, astfel tratamentul este nedureros, rapid si eficient. Dupa prima sedinta 30% din firele de par vor disparea. La finalul tratamentelor de fotoepilare parul va fi eliminat in proportie de 90%. Firele ramase vor fi deschise la culoare, rare si fine. Fotoepilarea nu atinge niciodata o rata de succes de 100% datorita tendintei permanente de regenerare a organismului.

Epilarea definitiva ipl vs epilarea definitiva cu laser

IPL Vs. Laser

Atat laserul, cat si lumina pulsata intensa, folosesc lumina pentru a incalzi foliculul de par si a preveni cresterea.

Cu toate acestea, tehnologia utilizata pentru a furniza lumina este intr-adevar destul de diferita – diferenta cheie fiind tipul de lumina in sine

Pe scurt, laserele produc un tip de lumina foarte specific, constand dintr-o lungime de unda sau culoare de lumina, toate mergand intr-o singura directie, ceea ce creeaza un singur fascicul ca un indicator laser.IPL produc o gama larga de lungimi de unda a luminii pentru a produce un singur blit alb.

Această lumina este mai aproape de lumina naturala si poate aparea cu o stralucire portocalie / rosie atunci cand dispozitivul este luminat de piele, ca un blit al camerei.

Datorita modului in care funcționează tehnologiile in sine, tratamentele cu laser si IPL variaza in ceea ce priveste:

Timpul de tratament

Deoarece fasciculul de lumina utilizat in tratamentele cu laser este foarte concentrat, dispozitivele laser au o fereastră de tratament foarte mica.

Datorita blitului de lumina mai larg utilizat in IPL, dispozitivele IPL au o fereastra de tratament mai mare si astfel pot acoperi o zona mult mai mare simultan, ceea ce inseamna un timp de tratament mult mai rapid in comparație cu laserul.

Evaluarea durerii

Fasciculul de lumina unic si mai ascutit utilizat in timpul tratamentului cu laser este adesea raportat a fi mai dureros decat tratamentul cu IPL

Costul tratamentului

Lumina laser este costisitoare de generat si prin urmare, in special in saloane, tratamentul cu laser vine cu un pret mare, in timp ce IPL este adesea mult mai accesibil

Longevitatea rezultatelor

Ca un compromis pentru pretul crescut si nivelul durerii, rezultatele tratamentului cu laser pot insemna ca sunt necesare mai putine suplimente intre sesiuni. Dar, la fel ca in cazul oricarui tip de reducere a parului pe baza de lumina, va trebui intotdeauna sa continuati cu tratamente de “reincarcare”pentru a opri cresterea parului

Avantajele aparatului Adena Ipl de la Gossip Studio Oradea

Avantajele aparatului ADENA IPL
– stabilitatea flash-urilor: datorita unui sistem de reglare a energiei, toate flash-urile au aceeasi intensitate;
– se incadreaza in standardele de siguranta IEC60601-1 si IEC60601-1-2;
– are racire cu apa pentru putere si eficienta;
– utilizeaza un filtru light pentru o lumina sigura;
– calitate: conceptie si productie franceza;
– 8 patente certificate pe aparat;
– eficienta: tehnologia foloseste mono si multi impulsuri pe acelasi IPL;
– rapiditate in tratament: 1 flash pe secunda si arie mare de acoperire (7.5 cm2);
– siguranta in exploatare pentru pacient si pentru operator;
– protocoale de lucru care asigura un tratament profesionist.

Pentru mai multe detalii legate de aparatul Adena Ipl va invit sa veniti in vizita cu mine, la Gossip Studio din Oradea unde am luat parte la doua tratamente cu acest aparat.


Cei de la Gossip Studio va stau la dispozitie pentru a va oferi o consiliere inainte de a va realiza tratamentul cu aparatul Ipl Adena.
Ii gasiti online:


Xoxo,

Alexa Lixa ,

Make-up Artist și Skincare lover.

Oradea 2021