MACHIAJ DE MIREASA ORADEA 2021 | MAKE-UP STUDIO ORADEA

Machiajul semnat Alexa Lixa este adresat persoanelor care isi doresc sa-si evidentieze frumusetea intr-un mod unic si deosebit.

Machiaj de mireasa Oradea 2021

Anul acesta machiajul de mireasa semnat Alexa Lixa se desfasoara intr-o atmosfera mai intima in cadrul make-up studio-ului din Oradea, programarile fiind super limitate.

Machiajul de mireasa este unul dintre detaliile cele mai importante care contribuie la imaginea finala a miresei.

Stilul pe care fiecare mireasa il poate aborda este in functie de personalitatea fiecareia, iar pentru a avea o armonie a bunului gust si al rafinamentului, acest stil al intregului look al miresei se va regasi in toata imaginea evenimentului, asadar fiecare detaliu din organizarea evenimentului va face un intreg cu stilul de abordare al imaginii miresei.

Machiajul de mireasa semnat Alexa Lixa este un machiaj care porneste de la idea de mireasa unica. Pentru ca machiajul descrie fiecare personalitate in parte , acesta nu poate fi realizat decat intr-un mod unic si personalizat

Pentru a acoperi cerintele si nevoile fiecareia, machiajul de mireasa semnat Alexa Lixa vine in doua pachete, dar avand ca si baza principala o sedinta de consiliere.

Pentru a accesa lista de preturi al machiajelor apasati pe linkul de pachete si preturi de mai jos.

Pachete si preturi machiaj Oradea

Ce se intampla propriu zis la sedinta de consiliere pentru mireasa ?

 • Pregatirea tenului ( fara un ten hidratat si ingrijit corect nu putem sa atingem machiajul ideal ) 
 • Stabilirea tipologiei 
 • Viziunea miresei 
 • Detalii cromatice 
 • Detaliile evenimentului 
 • Detaliile intregului outfit 
 • Compatibilitatea viziunilor celor doua persoane : mireasa – make/up artist
 • Viitoarea mireasa va primi pentru acasa niste produse speciale pentru pragatirea tenului dinaintea machiajului din ziua evenimentului

 Preturi machiaj Oradea

Cele 2 pachete care includ machiajul pentru mireasa se descriu astfel :

Machiaj pentru mireasa clasic

Acest tip de machiaj include , o sedinta de consiliere, un tratament special pentru pregatirea tenului cu produse high end si o pereche de gene false din par natural / nurca / matase ( la alegere).

Machiaj pentru mireasa  happily ever after

Machiajul pentru mireasa din acest pachet contine toate serviciile celuilalt pachet plus un machiaj de mireasa realizat pentru sedinta foto after weeding

Avand in vedere faptul ca nu exista un pachet care sa includa un machiaj de proba, propunerea make-up artistului este de a avea posibilitatea de a incerca un machiaj pentru eveniment, costul acestuia avand o reducere speciala doar pentru mirese.

Sfaturi inaintea de a face programarile pentru serviciile de infrumusetare 

Inainte de a-ti face programarile pentru serviciile de infrumusetare din ziua evenimetului ar fi indicat sa tii cont de anumite detalii, iar daca te gandesti cand sa iti realizezi programarea pentru hairstyling, inainte sau dupa realizarea machiajului trebuie sa stii faptul ca este absolut indicat sa iti realizezi acest serviciu inainte de a veni la machiaj din urmatoarele considerente:

 • in momentul in care machiajul este finalizat acesta necesita un timp pentru a se fixa, pentru a avea o durabilitate mai indelungata
 • nu este indicat ca in timpul de actiune a fixarii machiajului acesta sa fie expus la temperaturile aparatelor pentru coafat 
 • persoanele care realizeaza aceste servicii de hairstyling ar putea sa iti atinga fata cu diferite produse sau obiecte si toate acestea ar duce la ruinarea machiajului
 • nu este comod sa stai pe scaunul de coafura cu un machiaj pe care trebuie sa il protejezi de diferiti factori
 • pe langa faptul de a te infrumuseta , scopul principal in a-ti realiza aceste servicii de infrumusetare, este de a te face sa te simti bine , relaxata si nu de a fi mereu atenta la niste detalii pe care in mod normal nu tu ar trebui sa le controlezi.

Pentru a afla mai multe informatii despre cum anume se realizeaza si totodata cum arata machiajul pentru mireasa semnat Alexa Lixa , urmareste episodul dedicat machiajului pentru mireasa al canalului de Youtube Alexa Lixa.