Zoeva – Gentle brushes that rock your world

Fiecare make-up Artist isi doreste sa poata sa lucreze cu cele mai eficace si mai de calitate produse.

Un aspect foarte important in realizarea unui make-up curat si frumos e acela de a detine niste pensule de o calitate superioara.

Pentru prima data cand m-am confruntat cu realizarea unui machiaj profesional nu am stiut exact cu ce anume as putea sa lucrez cel mai bine asa ca  am facut o gramada de cercetari atat pe internet cat si in diverse carti.

Hotarata fiind sa imi cumpar ceva de calitate dar si la un pret rezonabil,  am achizionat primele pensule de la un brand comercial. Am fost incantata dar inca nu dadusem de acele pensule care aveau sa imi schimbe complet modul de lucru si rezultatul final al make-up-ului.

Ei bine, sa stiti  ca  pensulele sunt realizare din mai multe tipuri de par, iar aici a fost foarte important sa invat fiecare pentru ce foloseste.

Dupa un studiu mai aprofundat,  atat in teorie cat si in practica am invatat despre fiecare  in parte.

In articolul de azi am sa va dezvalui un mic secret in ceea ce priveste pensulele de blending si care este brand-ul meu favorit in materie de pensule adresate produselor pudrate.

ZOEVA – in spatele acestui brand sta fondatorul  Zoe Boikou care a gasit solutia de a realiza niste produse de inalta calitate dar la un pret rezonabil.  Acest brand detine in momentul de fata 42 de tipuri de pensule, individuale si in seturi si sunt prezentate in diferite design-uri cum ar fi cele rose gold sau eco-friendly bamboo.

Prima Impresie

Dupa ce au ajuns pensulele magice in studioul meu,  muream de nerabdare sa deschid pachetul. Comandasem pentru inceput doar doua : 225 LUXE EYE BLENDERRose Golde si 231 LUXE PETIT CREASERose Golden.

Cele doua dragute au venit impachetate individual in cutie, care la randul lor detineau un design superb. Am zis wow aici trebuie sa fie ceva super tare, iar spre surprinderea mea, am descoperit niste pensule care la prima atingere pareau un fulg in mana. Poate ca nu stiti dar forma si greutatea unei pensule conteaza tare mult pentru comfortul unui make-up artist in timpul sau de lucru.

Urmatorul lucru pe care l-am observat a fost forma si textura parului:

The Perfect Shape, cu ajutorul careia ai cea mai buna precizie pentru blenduire, iar  dupa cum stim atunci cand ne dorim sa atingem doar anumite suprafete avem nevoie de niste pensule care nu permit produsului sa se aseze in locurile nedorite. Textura parului este realizata dintr-un mix duo de par foarte soft ,natural si sintetic, care nu face altceva decat sa dea un flawless finish make-up-ului tau.

 

 

Addicted

Pot spune cu multa sinceritate faptul ca  Zoeva,  calitate-pret,  e cea mai buna investitie a unui make-up artist si de ce nu si a unui doamne care are o pasiune pentru make-up.

Acum detin o mare parte din gama Zoeva brushes, iar in viitorul meu apropiat se vor aseza si celelalte in  propria-mi „artilerie  grea de pensule”.

Tip of the day :

Pentru produse pudrate  incercati sa folositi pensule din par natural sau cel duo natural+sintetic pentru a avea parte de un make-up cu un flawless finish.

With love,

your make-upArtist