Tiger Classic Bucuresti 2016 powered by MensMentis

Da! Tiger Classic.

Am avut onoarea de a lua parte la unul dintre cele mai frumoase si mai importante evenimente ale sportului si am vrut sa va impartasesc  acest moment deosebit al carierei mele de make-up artist.

Fiind o persoana pasionata mai mult de partea artistica, cu sfiiciune recunosc faptul ca nu prea obisnuiesc sa iau parte din aceasta lume a sportului, mai putin iarna cand  dau fuga la munte pentru un moment de snowboarding.

Totusi ajunsa acolo am descoperit ca sportul e ceva frumos si e prea pacat ca nu face parte din viata mea de zi cu zi. Am sa incerc sa “reglez conturile” cu acest aspect din viata mea.

Oameni frumosi

Sportul nu doar ca te face mai sanatos, mai frumos, te maturizeaza si te educa. Spun asta pentru ca desi am intalnit oameni importanti, campioni, au fost atat de frumosi in interior cat si in exterior, incat nu am simtit vreodata vreo diferenta intre mine si ei.

Sportivii sunt tare simtiti si educati!

Beauty

Am avut placerea de a avea o mica contributie in imaginea participantelor la concursul Bikini Fitness cat si frumoasei organizatoare al acestui eveniment minunat.

Nu pot sa descriu in cuvinte ce sentimente se declanseaza atunci cand iti este apreciata munca si arta pe care o daruiesti.

Trofeul cu care am plecat acasa a fost bucuria pe care am primit-o in momentul in care campioana  bikini fitness a castigat locul 1 purtand make-up-ul meu.

Sunt fericita ca pot sa daruiesc si sa primesc Bucurie!

Alexa Lixa/Make-up Artist