Skincare Before Make-up | Make-up Studio Oradea | Alexa Lixa x Gossip Studio Oradea

Pentru a atinge idealul in realizarea unui machiaj, cel mai important pas care formeaza baza realizarii machiajului este pregatirea tenului.

De-al lungul anilor machiajul a devenit un must cand vine vorba de infrumusetarea femeilor. Acesta aduce un plus de incredere dar totodata reuseste sa creeze diferite imagini pentru diferite ocazii.

Timpul isi face simtita prezenta indeosebi cand vine vorba despre experienta. Machiajul m-a invatat foarte multe lucruri, de la a avea o conduita profesionala pana la a aduce pe buze zambete persoanelor cu care am colaborat de-al lungul timpului.

Odata cu aceasta experienta a venit si o tehnica bine structurata care m-a facut sa realizez care sunt pasii importanti in atingerea unui ideal in machiaj. Asadar am invatat faptul ca fara doar si poate, pregatirea tenului este cel mai important factor in a obtine un machiaj impecabil.

Bineinteles ca odata cu acest fapt vin si produsele calitative dedicate machiajului care fac impreuna o echipa de vis.

Experienta dobandita m-a invatat faptul ca orice produs calitativ dedicat machiajului as aplica pe un ten nepregatit corespunzator nu va arata deloc estetic. Asadar odata cu aceasta descoperire a venit si ideea de a implica mai mult persoanele cu care colaborez in atingerea acestui machiaj ideal, impecabil si anume sugerand mereu o pregatire corespunzatoare a tenului.

Pentru viitoarele mirese am reusit sa introduc un pachet care sa includa o sedinta de consiliere unde se pune mare accent pe pregatirea tenului, dar din pacate timpul nefiind deloc prietenos cu mine, pentru celelate tipuri de machiaje nu am reusit sa realizez un pachet care sa introduca aceasta discutie amanuntita despre pregatirea tenului, asadar am decis sa vin in ajutor cu acest articol, ulterior urmand sa realizez si un episod pe canalul de YouTube Alexa Lixa cu toate aceste infomatii legate de ingrijirea si pregatirea tenului inaintea realizarii machiajului.

Pregatirea tenului inaintea realizarii machiajului

Ca si exercitiu de imaginatie:

Ia o foaie de hartie, abraziva si incearca sa creezi o pictura perfect fina, fara denivelari. Culorile folosite: fie acuarele , fie carioci ori creioane colorate, sa le folosesti intr-un mod super fin si rezultatul sa devina unul impecabil.

Ei bine, din experienta va marturisesc ca nu veti putea obtine acest lucru. Poate ma veti intreba: Ce legatura are acest fapt cu realizarea unui machiaj? Raspunsul vine : idem este si in cazul realizarii unui machiaj. Doar ca in cazul acestuia foaia nu este altceva decat pielea. Daca pielea este abraziva : are nevoie de exfoliere, este deshidratata, lipsita de vitalitate, produsele dedicate machiajului se vor aplica intr-un mod inestetic iar rezultatul va fi unul dezamagitor. Pe ici pe colo vor aparea parti ale pielii cu tendinte de exfoliere, porii (in cazul persoanelor cu pori dilatati) vor iesi in evidenta, produsele vor fi mult mai vizibile ( vor crea un aspect total nenatural ex: acel efect de fond de ten tip masca) , iar cireasa de pe tort, exista o sansa foarte mare ca machiajul sa fie afectat de toate aceste detalii si rezultatul va fi un machiaj nedurabil.

Din toate aceste considerente s-a nascut dorinta mea de a face lucrurile cum trebuie, iar aici ma refer la a ghida fiecare persoana in a-si pregati tenul inaintea realizarii machiajului.

Ingrijirea tenului ar trebui sa faca parte din viata de zi cu zi a fiecaruia dintre noi, asta pentru a avea o piele sanatoasa. Dar daca totusi nu reusim sa facem acest lucru zilnic este absolut necesar sa o facem atunci cand dorim sa apelam la realizarea unui machiaj profesional.

Pregatirea tenului se poate face acasa cu produse adresate tipului respectiv de ten sau idealul, de a fi pregatit intr-un salon de cosmetica specializat.

In Oradea am descoperit un om dedicat si implicat in atingerea unui ten sanatos pe care doresc sa vi-l prezint : Nina Vlad.

Nina Vlad este cosmeticiana a unuia dintre cele mai profesionale saloane din Oradea si anume Gossip Studio. Cei de la Gossip impreuna cu Nina fac echipa ideala in tratamente cosmetice avand la dispozitie cele mai noi aparaturi de cosmetica de pe piata actuala, lucrand cu produse din game de lux accesibile tuturor.

Gossip Studio impreuna cu Nina va pot ajuta si va pot ghida inclusiv in achizitionarea produselor potrivite nevoilor tenului, atat online cat si live la salon, unde live veti putea beneficia gratuit de un diagnostic al pielii cu ajutorul unui aparat ultramodern. Accesand acest link vet putea afla mai multe informatii:

THEGOSSIP.RO

Asadar pentru a atinge acel machiaj impecabil avem nevoie sa ne pregatim tenul corespunzator.

Pentru a afla mai multe informatii legate de tratamentele pentru ingrijirea pielii va invit sa vizionati acest episod al canalului de YouTube Alexa Lixa

XoXo,

Alexa Lixa.