Problemele cu care ne confruntam cand vine vorba despre femeile care apeleaza la make-up artisti

Daca make-up artistul are obligatii morale si profesionale, sa stiti ca si voi ca si modele de frumusete aveti anumite obligatii.

 

Sunt intr-o perioada de tratament

Daca ati suferit de o problema la nivelul tenului si va aflati intr-o perioada de tratament cel mai bine ar fi sa va consultati cu medicul specialist si sa il intrebati daca aveti voie sa va aplicati alte produse pe fata decat ceea ce v-a indicat el .

Totodata sa specificati toate aceste lucruri make-up artistului.

 

Sensibilitate

Aveti vreo sensibiliatate la anumite produse? Suferiti de ceva probleme la nivelul pielii? Nu ezitati sa comunicati asta make-up artistului. E un lucru esential si care duce la  bunastarea amandurora .

 

Demachierea

 

Cel mai important subiect in materie de make-up, pentru mine personal este demachierea.

Tot ce tine de ceea ce se intampla in timpul machiajului sta in mana make-up artistului dar pe urma depinde numai de tine!

Daca ai purtat un machiaj cateva ore bune in sir, atunci cand ai ajuns acasa, indiferent de ora, oboseala sau alte cele DEMACHIAZA-TE!

Nu exista scuze cand vine vorba de demachiere!

Milioane de bacterii stau deasupra porilor iar peste noapte intra direct in ei si nici nu vrem sa stim ce consecinte grave pot avea!

 

Am observat pe parcusul carierei mele ca majoritatea femeilor nu inteleg termenul

de demachiere si in ce consta el.

 

Demachierea nu e aceea apa micelara pe care o dai pe un cotton pad si pe urma il stergi de fata si gata. Daca ai facut acest pas neaparat trebuie sa iti speli fata cu apa si sapun (sapun facial) .

Nu te demachia cu servetele pentru copii sau cu nici un alt tip de servetele umede, decat cele specifice demachierii.

Din pacate apa micelara sau servetelele demachiante nu o sa curete suficient fata, vor lasa reziduri care se resimti a doua zi si probabil vom avea de a face cu o usoara alergie sau acnee.

Dupa orice fel de demachiere fie cu apa micelara fie cu servetele demachiante, spala-ti fata cu apa si sapun !!!

Ca si o paranteza am sa adaug niste informatii despre produsele de la Fereto.ro care sunt deosebite.

Testate de mine si nu numai.

In gama sa larga de produse se afla un gel pentru curatare/demachiere care e un miracol, cred ca de aceea a fost numit Miracle Cleanser. Il recomand cu multa caldura . De asemenea gelul pentru exfoliere este divin si poarta numele de Miracle Scrub Exfoliating Gel.

Pretul e unul just. Pentru mai multe informatii citi descrierea pe site-ul www.fereto.ro

Alexa Lixa/Make-up Artist