Make-up from Alexa Lixa | Make -up Studio – Oradea

Fiecare tip de machiaj este o alegere pentru un anumit tip de eveniment.

Make-up Studio-ul A. L  iti vine in ajutor pentru alegerea corecta a tipului de machiaj si pentru a intelege mai bine in ce consta fiecare, bineinteles in viziunea Make-up Artistului Alexa Lixa.

Primul tip de machiaj din portofoliul Alexei este :

Machiajul de eveniment Soft (de zi)

Reprezinta accentuarea trasaturilor intr-un mod cat mai natural posibil , de asemenea culorile vor fi alese cat mai apropiate de nuantele naturale , respectandu-se tematica evenimentului respectiv .

Citand din cuvintele frumoaselor doamne si domnisoare : “Imi place tare mult acest tip de machiaj deoarece pastreaza naturaletea si e super usor de purtat pe durata zilei.”

Cel de-al doilea este

Machiajul de eveniment Bold (de seara )

Incepand cu un contur usor al fetei si accentuarea trasaturilor deosebite , machiajul de eveniment de tip bold incadreaza mai multe stiluri și tehnici  realizate in texturi waterproof  .

Aici se incadreaza și machiajul clasic cel al Winged Eyeliner .

Produsele folosite fac parte dintr-o gama  Profesioanala de inalta calitate .

Cele care opteaza pentru acest tip de machiaj vor dori in mod deosebit sa isi accentueze mai mult trasaturile: fie ca vor opta pentru faimosul look Cat-eyes sau a celui Smokey- eyes, si de ce nu al clasicului Winged Eyeliner acompaniat de buzele pictate in rosu.

Machiajul de mireasa este unul dintre cele mai deosebite machiaje.

Acest tip de machiaj se desfasoara intr-un mod cu totul diferit .

Se pune accent pe cel mai mic detaliu , incepand cu baza machiajului si anume hidratarea si iluminarea tenului  cu ajutorul unor produse din gama de lux .

Tehnica  folosita va fi una mixta , deoarece acest tip de machiaj va trebui sa functioneze atat live cat si in fotografiile realizate in acea zi a evenimentului , asa ca modul de executie va fi unul mai amanuntit si mai indelungat .

Texturile folosite vor fi waterproof si apartin unor game de machiaj profesional de lux .

Include:

face-contouring ,

perfect brows shape,

ultimatum lips .

Ceea ce il diferentiaza de celelalte tipuri de machiaje este faptul ca tenul si intreaga fizionomie va avea parte de un “tratament” cu totul si cu totul special . Produsele de “aur” ale machiajului vor da o stralucire aparte , iar mireasa fie clasica sau moderna se va simti cu siguranta o printesa , atat in ziua evenimentului cat si in amintirile create in fotografii.

Acest tip de machiaj include si o consiliere .

Consilierea este un punct esential in realizarea machiajului de mireasa.

In cadrul sedintei de consiliere se vor determina toate detaliile:

Se va stabili :

  • tipul de ten
  • tipologia
  • de ce anume avem nevoie pentru pregatirea tenului inaintea evenimentului
  • cromatica evenimetului , tematica si intregul outfit

Pregatirea tenului :

  • se va curata tenul in profunzime
  • se va realiza o exfoliere / gomaj cu ajutorul unor produse pe baza de enzyme
  • se va hidrata tenul in profunzime
  • se vor stabili niste pasi pe care mireasa va trebui sa ii parcurga cu cateva zile inaintea evenimentului , pentru ca tenul sa fie pregatit perfect pentru machiajul de mireasa.

Machiajul Foto

Este realizat in texturi puternice , foarte bine pigmentate pentru a putea scoate in evidenta trasaturile principale .

Include gene false din par natural și face-contouring , iar produsele folosite cat si timpul de executie sunt cu totul diferite fata de celelalte machiaje .

Tehnica folosita va fi realizata  pe baza de texturi cremoase sau a acuarelei .

Produsele fac parte dintr-o gama speciala , profesionala ,  adresata acestui tip de machiaj .

Timpul de execuție poate fi mai indelungat .

Make-up Artistul tau , Alexa Lixa , datorita experientelor acumultate si unor tehnici bine dobandite , va putea sa iti realizeze  acea fata perfecta pentru fotografie . Un plus pentru fotografii profesionisti : Datorita tehnicii si produselor folosite , acestuia ii va fi mult mai usor pentru editarea fotografiilor , avand de facut mai putine corectii decat in mod obisnuit.

*Note: pentru a reda un efect mai special al ochilor si a intregului machiaj , genele realizate din par natural /nurca , va stau la dispozitie in Make-up Studioul Alexa Lixa,  intr-o gama variata.

Genele false  intodeauna vor contura machiajul intr-un mod deosebit. Alegerea lor se face pe baza tipului de machiaj , tipului de eveniment si a rezultatului final.

Love,

A.Lixa