Machiajul semnat Alexa Lixa | Make-up la Gossip Studio Oradea

Machiajul semnat Alexa Lixa este adresat persoanelor care isi doresc sa-si evidentieze frumusetea intr-un mod unic si deosebit.

In acest an am pornit o frumoasa colaborare cu o echipa absolut deosebita in cadrul Gossip Studio din Oradea, asadar atmosfera se desfasoara intr-o locatie noua, fiind accentuata de cele mai fine si elegante detalii. Posibil cel mai frumos Studio din Oradea.

Colaborarea a inceput din dorinta de a pregati mai bine tenul inaintea realizarii machiajului, acesta fiind cel mai important pas in realizarea unui machiaj.

Studio-ul dispune de cele mai bune servicii de cosmetica din oras si se lucreaza cu cele mai bune produse de pe piata actuala, semnate Babor, LPG, Aqua Pure Clue Derm.

Machiajul semnat Alexa Lixa, indiferent de tipul acestuia, se desfasoara cu totul unic și deosebit. De aceea fiecare machiaj in parte este personalizat.

TIPURI DE MACHIAJ

Machiajul pentru eveniment ( de zi/seara)

Este un machiaj realizat pe texturi waterproof, foarte rezist și cu un finish natural. Indiferent de stilul de machiaj(zi/seara) timpul de executie este acelasi aproximativ (1h30minute), iar modalitatea in care acesta este realizat este asemanator.

Pentru machiajul de zi se vor folosi niste texturi mai lejere spre deosebire de cel dedicat serii. Nuantele vor fi foarte delicate si usor purtabile pe perioada zilei. Se vor contura usor trasaturile, oferind un look foarte natural.

Mai in detaliu, acesta reprezinta accentuarea trasaturilor intr-un mod cat mai natural posibil , de asemenea culorile vor fi alese cat mai apropiate de nuantele naturale , respectandu-se tematica evenimentului respectiv .

Citand din cuvintele frumoaselor doamne si domnisoare : “Imi place tare mult acest tip de machiaj deoarece pastreaza naturaletea si e super usor de purtat pe durata zilei.”

Machiajul de seara din Make-up Studio-ul Gossip din Oradea are la baza acelasi principiu : foarte usor de purtat, un machiaj demn de covorul rosu, doar ca evenimentul din timpul serii ne va permite sa-l ducem mai departe, creand un contur mai accentuat si mai glamourous.

Totodata acesta de descrie:

Incepand cu un contur usor al fetei si accentuarea trasaturilor deosebite , machiajul de eveniment de seara incadreaza mai multe stiluri si tehnici.

Aici se incadreaza si machiajul clasic cel al Winged Eyeliner .

Produsele folosite fac parte dintr-o gama  Profesioanala de inalta calitate .

Cele care opteaza pentru acest tip de machiaj vor dori in mod deosebit sa isi accentueze mai mult trasaturile: fie ca vor opta pentru faimosul look Cateyes sau a celui Smokeyeyes, si de ce nu al clasicului Winged Eyeliner acompaniat de buzele pictate in rosu.


Machiajul de mireasa este unul dintre cele mai deosebite machiaje.

Acest tip de machiaj se desfasoara intr-un mod cu totul diferit, aflandu-se in mai multe pachete.

Se pune accent pe cel mai mic detaliu , incepand cu baza machiajului si anume hidratarea si iluminarea tenului  cu ajutorul unor produse din gama de lux .

Tehnica  folosita va fi una mixta , deoarece acest tip de machiaj va trebui sa functioneze atat live cat si in fotografiile realizate in acea zi a evenimentului , asa ca modul de executie va fi unul mai amanuntit si mai indelungat .

Texturile folosite vor fi waterproof si apartin unor game de machiaj profesional de lux .

Pentru a afla mai multe informatii despre pachetele care includ machiajul de mireasa, acest articol va vine in ajutor :

Machiajul Foto

Este realizat in texturi puternice , foarte bine pigmentate pentru a putea scoate in evidenta trasaturile principale .

Include gene false din par natural și face-contouring , iar produsele folosite cat si timpul de executie sunt cu totul diferite fata de celelalte machiaje .

Tehnica folosita va fi realizata  pe baza de texturi cremoase sau a acuarelei .

Produsele fac parte dintr-o gama speciala , profesionala ,  adresata acestui tip de machiaj .

Timpul de executie poate fi mai indelungat .

Make-up Artistul tau , Alexa Lixa , datorita experientelor acumultate si unor tehnici bine dobandite , va putea sa iti realizeze  acea fata perfecta pentru fotografie . Un plus pentru fotografii profesionisti : Datorita tehnicii si produselor folosite , acestuia ii va fi mult mai usor pentru editarea fotografiilor , avand de facut mai putine corectii decat in mod obisnuit.

*Note: pentru a reda un efect mai special al ochilor si a intregului machiaj , genele realizate din par natural /nurca , va stau la dispozitie in Make-up Studio-ul Alexa Lixa,  intr-o gama variata.

Genele false  intodeauna vor contura machiajul intr-un mod deosebit. Alegerea lor se face pe baza tipului de machiaj , tipului de eveniment si a rezultatului final

Love,

Alexa Lixa.