Machiajul de mireasa | in viziunea make-up artistului Alexa Lixa

     Atunci cand vorbim despre un machiaj adresat mireselor trebuie sa intelegem foarte bine faptul ca acest tip de machiaj este unul foarte special si totul se datoreaza faptului ca acesta are rolul nu doar de a infrumuseta mireasa ci si de a-i crea un moment cu totul și cu totul aparte , de a-i oferit acel miraj al unei printese sau de ce nu al unei femei speciale intr-o zi deosebita din viata sa .

Multi dintre noi poate nu stim faptul ca machiajul de mireasa este o responsabilitate enorma pentru persoana care urmeaza sa il realizeze deoarece acest machiaj este unul  dintre primele detalii de impact pe care o mireasa il creaza in momentul in care paseste  in vazul publicului, iar fotografiile  il vor imortaliza in cele mai de pret amintiri.

De aceea atunci cand decidem sa ne alegem make-up artistul care va urma sa ne realizeze acest tip de machiaj trebuie sa tinem cont de un aspect foarte important si anume : increderea-capacitatea de colaborare cu make-up artistul respectiv.

Daca simtim in vreo clipa faptul ca acest artist are lipsuri in a intelege sau in a colabora pe acest plan cel mai indicat ar fi  sa incetam colaborarea cu acesta .

Cum putem sa analizam daca acest artist este in compatibilitate cu ceea ce ne dorim?

 1. Inainte  de a opta pentru machiajul de mireasa , realizeaza-ti diferite tipuri de machiaj la acel make -up artist pentru a vedea unde se pozitioneaza acesta , ia in vedere tehnica si nu in ultimul rand modul in care acesta poate colabora cu tine .

2. Dupa  ce ai gasit ceva in comun si a inceput sa iti placa ceea ce face acel make-up artist incearca sa descoperi cat de mult pune acesta accent pe detalii : pregatirea tenului , detalii din intregul outfit pe care urmeaza sa il porti la respectivul eveniment , durabilitatea machiajului si importanta crearii a ceva unic si in a te regăsi in munca acestuia .

3. Daca ai luat decizia ca acest make -up artist poate sa iti indeplineasca toate asteptarile atunci programeaza -ti machiajul de mireasa .

In make-up studioul Alexa Lixa machiajul de mireasa ofera o consiliere.

In urma experientei acumulate pe parcursul anilor am ajuns la concluzia ca machiajul pentru proba este un lucru prea putin  deoarece atunci cand exista compatibilitatea despre care discutam mai devreme lucrurile  vor veni de la sine iar sedinta de consiliere este mult mai importanta si care va ajuta la finalizarea machiajului de mireasa .

Am facut acest tip de consiliere speciala deoarece aici vom putea dezbate si discuta detaliile cele mai importante din punctul meu de vedere.    

  • Pregatirea tenului ( fara un ten hidratat si ingrijit corect nu putem sa atingem machiajul ideal )
  • Stabilirea tipologiei
  • Viziunea miresei
  • Detalii cromatice
  • Detaliile evenimentului
  • Detaliile intregului outfit
  • Compatibilitatea viziunilor celor doua persoane : mireasa – make/up artist

Aceasta consiliere a fost conceputa special pentru a veni in ajutor mireselor dar si a make-up artistului pentru a atinge punctul maxim in realizarea machiajului perfect de mireasa !

Am sa va las imaginile a celei mai recente mirese cu care am colaborat atat de frumos alaturi de jumatatea sa , care va vor purta intr-o lume plina de rafinament, romantism si cu un aer boem.

Enjoy!

Love ,

yours truly make-up artist

Alexa Lixa .