Gene False Oradea | Machiaj cu gene false | Machiaj Oradea

Gene false

Machiajul este o adevarata maestrie cu care fiecare make-up artist reuseste sa-si transpuna viziunea in ceea ce priveste frumusetea autentica a fiecarei persoane in parte.

Pentru a putea corecta anumite imperfectiuni si pentru a putea evidentia trasaturile frumoase ale fiecarui chip este necesar sa se apeleze la diferite trucuri pentru a putea atinge idealul unui machiaj perfect. De-al lungul anilor diferite beauty icons impreuna cu stilistii lor au apelat la mai multe trucuri pentru a ajunge la un ideal al unui chip frumos.

Audrey Hepburn,

Marilyn Monroe,

Greta Garbo,

Grace Kelly,

Elisabeth Taylor

sunt doar cateva nume care au stralucit la Hollywood recurgand la aceste trucuri de infrumusetare, printre care se numara si aplicarea genelor false.

Genele false folosite in make-up studio-ul Alexa Lixa sunt gene exclusiv din par natural sau matase, cu o tinuta deosebita, facandu-le usor de purtat.

In acest an, aceste gene au fost incluse in fiecare pachet ce contine un machiaj semnat Alexa Lixa, tocmai pentru a oferi oportunitatea fiecarei persoane in parte de a putea purta aceste gene, aducand un plus in corectia sau in evidentierea anumitor trasaturi ale ochilor.

Tipurile de gene sunt la alegere fie cele asezate pe o banda subtire din bumbac, fie acele gene de tip buchetele care redau cel mai natural aspect al ochilor, fiind tare indragite de catre mirese.

XoXo,

Alexa Lixa.

ps:

Pentru a descoperi mai multe informatii despre aceste gene false, canalul de YouTube Alexa Lixa, va vine in ajutor cu un episod dedicat acestui subiect pe care-l puteti viziona aici:

Gene false