Everything about Bridal Make-up

Bridal Make-up

De cele mai multe ori am intalnit aceasta intrebare :

De ce anume se diferentiaza bridal make-up-ul de unul obisnuit  de event?

Asa cum rochia miresei se diferentiaza de rochia unei invitate la evenimentul respectiv, asa se diferentiaza si make-up-ul.

In primul rand mireasa are parte de o consiliere speciala facuta de catre make-up artistul ei. Acesta o va indruma spre o pregatire a tenului si ii va arata ce anume o va avantaja sa poarte tinand cont de celelalte aspecte legate de look-ul ei si de tematica evenimentului.

Al doilea aspect face referire la timpul de lucru pe care acesta il aloca in realizarea make-up-ului.

Fiind un make-up mai special acesta va fi lucrat mult mai in detaliu iar timpul va fi unul mai indelungat.

De regula miresele tind spre a purta un make-up cat mai natural si cat mai simplu pentru a se simti cat mai “ele”in acea zi importanta, desi la prima vedere  par a fi super soft si deloc complexe, ele sunt lucrate pana la cel mai mic detaliu si au un grad de complexitate mult mai mare decat al unui make-up obisnuit.  Deoarce majoritatea mireselor opteaza pentru rochii cu multa piele la vedere, pana si restul corpului va fi lucrat cu produse speciale, pentru a nu se vedea diferentele .

Evenimentele de acest gen au loc de obicei in anontimpurile calduroase primavara-vara .

Fiind caldura  tenul are tendinta sa transpire si atunci va avea nevoie de o ingrijire mult mai speciala si totodata  make-up-ul va fi realizat  cu ajutorul unor  anumite trucuri pentru a avea siguranta ca acesta va avea o durabilitate de calitate, iar mireasa nu va avea probleme pe tot parcursul evenimentului.

Toate aceste aspecte fac diferenta si de aceea miresele au fost, sunt, si vor fi cele mai speciale in cadrul evenimentului respectiv!

Cu dragoste,

Alexa Lixa/ Make-up Artist