De ce make-up artistii care se respecta folosesc cele mai high class produse? De ce make-up artistii au preturi de lista diversificate?

Sunt make-up artist si iubesc ceea ce fac.  Desi la inceputurile mele in aceasta meserie nu stiam daca va functiona ce va urma sa fac pe parcurs, am ales sa imi procur cele mai de calitate produse. A fost cea mai buna alegere pe care puteam sa o fac!

In primul rand pentru ca fiecare tehnica devine practic o joaca. Iti usureaza munca cu cel putin 60%.

Al doilea motiv si cel principal, a fost ca eu nu as putea sa pun produse mai putin calitative pe alte persoane decat cele pe care le folosesc personal.

Pe langa faptul ca vizual arata cu totul altfel, au si rolul de protectie a pielii, riscurile imbatranirii pielii sunt mult mai mici decat ar fi cu niste produse mai putin calitative.

Din pacate calitatea vine impreuna cu pretul pe masura.

Investitia unui make-up artist care are in artileria sa produse high class, poate urca undeva la mii de euro.

Dar credeti-ma merita toata investitia.

Bineinteles conteaza foarte mult si modalitatea de lucru al make-up artistului. Nu e suficient sa ai produse high class daca nu stii sa le folosesti.

Odata cu investitia pentru aceste produse mai vin si orele de munca, scoala.

De aceea preturile pe care le poate avea un make-up artist e in functie de toate aceste lucruri pe care clientele emit sa le observe.

Nu e acelasi sa folosesc pe fata ta un produs de 50 de lei, sau unul de 150 de lei si totodata  nu e acelasi lucru sa lucrez pe fata ta timp de 1 ora/ 1 ora jumate, sau 30/ 40 de minute in graba.

Personal am luat niste decizii cand m-am hotarat sa fac aceasta meserie.

Ma respect si am ales sa imi  respect clientela. De aceea folosesc doar produse high class si ofer timp de lucru mai indelungat pentru a putea executa un machiaj de exceptie .

Consider ca fiecare are dreptul de a alege ceea ce crede de cuviinta ca i se potriveste iar eu am ales.

Love for my beauties

 

Alexa Lixa/Make-up Artist