Din dragoste pentru frumos

 

Ne aflăm într-o perioadă în care tentațiile în ceea ce privește alimentația sunt mari.

Din această cauză tenul nostru suferă de modificări care duc la îmbătrânirea prematură a pielii.

Lipsa hidratării duce la apariția prematură a ridurilor.

Hidratarea și curățarea pielii sunt factorii cei mai importanți care ajută la prevenirea îmbătrânirii premature a pielii.

Probabil că ați observat diferite tipuri de machiaje realizate într-o manieră foarte naturală și care nu necesită editarea fotografiilor cu diferite filtre pentru a ascunde imperfecțiunile pielii.

Acest lucru se datorează faptului că pielea este îngrijită corespunzător .

Din experiența mea vă voi împărtăși anumite situații cu care m-am confruntat pe parcursul anilor în care am practicat această meserie de make-up artist .

De foarte multe ori am întâlnit persoane care mi-au pășit pragul studioului pentru prima dată, cu idei preconcepute, din cauza unor experiențe neplăcute cu anumite machiaje realizate intr-un mod excesiv .

Am încercat mereu să le explic pas cu pas ceea ce înseamnă un machiaj și de ce un machiaj realizat pentru eveniment trebuie să fie unul foarte natural iar trăsăturile persoanei să fie în prim plan și nu produsele care sunt aplicate.

Bineînțeles că majoritatea ne confruntăm cu mici imperfecțiuni ale tenului, ceea ce nu este o problemă, este absolut normal dar dacă îl îngrijim corespunzător el va fi mereu hidratat și luminos iar acele imperfecțiuni se vor estompa cu foarte puțin produs efectul fiind foarte natural .

În momentul în care tenul suferă de deshidratate  și exfoliere produsele profesionale nu vor face altceva decât să încarce într-un mod excesiv .

De aceea atunci când dorind să acoperim imperfecțiunile tenul nostru trebuie să fie hidratat și exfoliat deoarece în caz contrar vom avea parte de un efect nedorit .

Rolul make up artistului este acela de a înfrumuseța și de a scoate în evidență trăsăturile cele mai frumoase și nu de a trata imperfecțiunile tenului.

Așteptările persoanelor care vizitează acest tip de servicii trebuie să fie realiste și să înțeleagă faptul că dacă tenul  nu este îngrijit corespunzător rezultatul  machiajului va fi unul nesatisfăcător din punct de vedere estetic.

Este foarte greu să te autoeduci și mai ales trăind  într-o viață foarte agitată și fără să ne mai ajungă timpul , dar consider ca fiecare femeie ar trebui să își aprecieze pielea și să-i acorde măcar 15 minute pe zi , pentru curățare și hidratare.

Nu uitați că sănătatea vine atât din interior cat și din exterior iar tenul nu este altceva decât oglinda care reflectă ceea ce se întâmplă în interiorul nostru.

În această primăvară împreună cu cei de la GOSSIP STUDIO  Oradea vă oferim un cod promoțional  LIXA10  cu ajutorul căruia veți putea beneficia de o reducere la achiziționarea produselor de pe site-ul :

https://thegossip.ro/categorie-produs/babor/

Alege să fii frumoasă iar machiajul să fie doar o mică unealtă cu care să îți transpui naturaletea.

Din dragoste pentru frumos,

Alexa Lixa/ Make-up Artist .